UUTISARKISTO
Lisätietoa myynti@cafeteria.fi


Julkaistu 31.12.2018

Vuosi 2018 oli GVC:lle huikea. Viiden toimipaikan yritys kasvoi kahdeksan paikan ketjuksi. Lupaamme jatkaa valitsemallamme linjalla ja kehittää toimintaamme entisestään. HYVÄÄ UUTTAVUOTTA!

Julkaistu 13.11.2018

GVC täyttää 8 vuotta 16.11.2018. Tätä juhlitaan lounaiden merkeissä ravintoloissamme. Pääkakkukahvit tarjoillaan Pasilan Urheilutalolla, jossa kakkua, trubaduuria, vuoden asiakasta jne... Tervetuloa!!!

Julkaistu 3.10.2108

Garam & Vermiglio Catering Oy (GVC) on huolissaan ympäristön tulevaisuudesta. Teemme kaikkemme, jotta ruokahävikkiä syntyisi mahdollisimman vähän, kierrätämme bio- ja pakkausjätteemme, kiinnitämme huomiota ekologisuuteen sekä pyrimme mahdollisimman energiatehokkaaseen toimintaan.

Emme pysty tähän yksin vaan tarvitsemme asiakkaidemme, teidän kaikkien apua. Asia on yhteinen, joten pyyntö on mielestämme varsin kohtuullinen. Eikä se vaadi suuria ponnistuksia, ainoastaan hitusen viitseliäisyyttä. Pyydämme, että otatte linjastosta vain sen minkä syötte ja juotte, kierrätätte biojätteen ettekä ota turhia astioita tiskattaviksi. Siinä kaikki.

GVC tekee ympäristöohjelmaa yhteistyössä Ekokompassin kanssa. Tässä on tavoitteena saavuttaa ja ylläpitää edellämainittuja asioita. Ohjelma on jatkuva ja yritys saa siitä todistuksen, jonka toteuttamista tarkastellaan säännöllisin väliajoin.

Yksi esimerkki toimenpiteistä on että emme käytä tarjottimia lounaslinjastoissamme. Yrityksemme tasolla se tarkoittaa lähes 20000 koneellista vähemmän tiskiä vuodessa.

https://ekokompassi.fi

GVC on aloittanut yhteistyön ResqClubin kanssa. Tarkoitus on vähentää ruokahävikkiä entisestään myymällä lounaalta ylijäänyttä ruokaa edulliseen hintaan lounasajan jälkeen.

https://www.resq-club.com/fi/

Julkaistu 11.9.2018

Garam & Vermiglio Catering Oy rakentaa uutta ympäristöohjelmaa. Tässä käytetään yhteistyökumppanina Ekokompassia Tavoitteena on luoda järkevä toimintaympäristö, jossa ekologisuudelle annetaan iso arvo.

Julkaistu 23.8.2018

GVC- kokkitiimiin astui maanantaina uusi kokki, Joel. Hän aloittaa Kujalta, mutta tulee näkymään muissakin paikoissamme rotaatiosysteemimme myötä. Nyt porukassa on 9 kokkia ja vielä enemmän melkein kokkeja. GVC toivottaa Joelin tervetulleeksi taloon ja starttaa syksyyn täydellä höyryllä.

Julkaistu 1.8.2018

Ravintola Silta ja Cafeteria Vuokki palaavat kesätauoiltaan 6.8.2018. Lounaat pyörähtävät samalla käyntiin täydellä teholla kello 11. Tsekkaa listat ravintoloiden sivuilta yllä olevasta linkistä.

Julkaistu 26.7

GVC ja Rugbyliitto tekivät jatkosopimuksen yhteistyöstä seuraavalle kaudelle. Kyseessä on sponsorointisopimus, johon liitetään myös cateringpalveluiden toimittaminen. Suomalainen rugby juhlii tänä vuonna 50-vuotista taivaltaan Suomessa. Tätä juhlistetaan lokakuun gaalassa poliisien kesäkodissa Lauttasaaressa.

Julkaistu 27.6

GVC siirtyy osin kesälaitumille. Meidät löytää Studio10: stä, ravintola Oikeudesta sekä Vuosaaren urheilutalolta myös kesällä. Heinäkuun jälkeen luvassa uusia kujeita.

Julkaistu 6.6.2018

Tiukka toukokuu takana, kuten vähäisistä päivityksistä tänne juorupalstalle voi päätellä. Toukokuun aikana otimme harppauksen kohti tulevaisuutta ja aloitimme yhteistyön konsultin kanssa. Tarkoituksena on parantaa palveluamme kaikilla osa-alueilla ja kehittää toimintaa yhdessä koko henkilökunnan kanssa pohdittavien johtamismallien avulla. Tämä on nykyaikaa, jota GVC haluaa toteuttaa.

Julkaistu 4.5.2018

Huhhuh, tulipahan juhlittua vappua! Nyt kun siitä ollaan pikkuhiljaa selviydytty, niin muistetaanhan, että osa GVC:n toimipisteistä viettää myös helatorstaita pidemmän kaavan kautta. Eli vain Silta ja Studio10 tarjoilevat lounasta perjantaina 11.5. ja Vuokki on auki ilman lounasta.

Julkaistu 17.4.2018

Me GVC:llä palvelemme asiakasyritystemme ihmisiä, eli omia asiakkaitamme, niin hyvin, että haluamme tehdä teille vapuksi itse simaa ja munkkeja. Näitä rakkaudella valmistettuja vapun herkkuja voi tilata jokaisesta toimipisteestämme. Kysyhän lisää heti huomenna lounaalla!

Julkaistu 11.4.2018

Harmiksemme jouduimme päästämään Vuokin kokkimme Nikon uusiin haasteisiin. Niko ehti 5-vuotisen GVC -uransa aikana kokkailla useassa eri toimipisteessä ja oli hyvä työntekijä ja työkaveri. GVC kiittää Nikoa kuluneista vuosista ja toivottaa mahtavaa matkaa. Ehkäpä joskus vielä näemme hänet myös GVC:n keittiöissä, takahuoneissa kuiskitaan...

Julkaistu 15.3.2018

Muistakaahan käydä tykkäämässä meitä ja toimipisteitämme Facebookissa!

Julkaistu 1.3.2018

GVC on ylittänyt tänään ensimmäistä kertaa tuhannen myydyn lounaan rajan, luvun ollessa 1035. Tämä luku saavutettiiin burgereilla, pastalla, pulled porkilla, tex-mexillä, jauheliha- ja kasvispihveillä, murekkeella ja aina herkullisella salaattibuffetillamme. Kiitos kaikille asiakkaillemme! Ja kiitos loistavalle henkilökunnallemme!!!

Julkaistu 26.2.2018

Asiakkaamme ovat tarkkoina ruokiemme suhteen. Siksi on kunnia-asia tehdä ruokaa kuten sitä kuuluukin tehdä. Ruuan laatua tarkastellaan myös terveellisyyden näkökulmasta. Tässä sitaatti terveystarkastajan raportista: "Vuoden 2018 valvontasuunnitelman mukaista tarkastusta aikaistettiin ravintolaan liittyvän ruokamyrkytysepäilyn vuoksi. Elintarviketurvallisuusyksikköön oli yhteydessä 8.2.2018 asiakas, joka oli sairastunut 30.1.2018 tapahtuneen ruokailun jälkeen. Tarkastuksen yhteydessä selvitettiin mahdolliseen ruokamyrkytysepäilyyn liittyviä seikkoja sekä otettiin elintarvikenäyte ruokailupäivänä tarjolla olleesta broilerista. Elintarvikenäytteen laadussa ei havaittu huomautettavaa."

Julkaistu 6.2.2018

Kaikki ravintolamme siirtyvät käyttämään vain kotimaista broileria. Olemme todenneet, että sen laatu on niin paljon tuontilihaa parempi, että tämä kannattaa. Pyrimme muutenkin edistämään kotimaisten tuotteiden olemassaoloa suosimalla, aina kun mahdollista, suomalaisia raaka-aineita.

Julkaistu 31.1.2018

GVC:n radiokampanja jatkuu Radio Cityllä ja Iskelmäradiossa. Kampanja alkoi tammikuun alkupäivinä ja jatkuu vuoden loppuun asti, välillä kiivaammin, välillä rauhallisemmin.

Julkaistu 25.1.2017

Wohoo! Tänään saatiin Siltaan ja Oikeuteen teippaukset, ja aurinkokin pääsee pilkahtamaan pilvien välistä juuri sopivasti lounasaikaan.

Julkaistu 15.1.2018

Tänään pääsemme vihdoin työn touhuun myös Oikeustalolla Ravintola Oikeudessa ja Cafeteria Pykälässä. Tervetuloa lounaalle Oikeuteen, maistamaan keittoa Pykälään ja kahvittelemaan!

Julkaistu 10.1.2018

Maanantaista 15.1.2018 alkaen GVC-lounaria voi käyttää jo kuudessa cafeteriapisteessä: Pasilan uh, Studio10, Vuokki, Silta, Oikeus ja Pykälä ottavat kukin vastaan tämän herkuttelijan parhaan maksuvälineen. Lounareita myydään näissä samoissa paikoissa hintaan 94€/10kpl-nippu.

Julkaistu 3.1.2018

Ravintola Silta aloittaa tänään lihapullapäivällä! Tervetuloa lounaalle joka arkipäivä klo 11-14. Lisää infoa Sillan omalla välilehdellä.

Julkaistu 18.12.2017

Joululounaamme pidämme Vuosaaren Urheilutalolla torstaina 21.12 ja Pasilan Urheilutalolla perjantaina 22.12.

Julkaistu 29.11.2017

GVC avaa vuoden alussa kolme uutta paikkaa. Cafeteria Pykälä ja Ravintola Oikeus sijaitsevat Salmisaaressa, oikeustalossa. Noin sadan metrin päässä näistä, Itämerentalossa sijaitsee Ravintola Silta. Jälkimmäisen otamme haltuumme 2.1.2018 ja kaksi ensimmäistä 15.1.2018.

Julkaistu 10.11.2017

Julkaisuvapaa. GVC valitsee vuoden asiakkaan joka vuosi. Tänä vuonna se on SUSIJENGI. Diplomin luovutus Pasilan uh:lla perjantaina 10.11 noin klo 12. Tervetuloa gaalalounaalle!

Julkaistu 2.11.2017

GVC täyttää 7 vuotta. Tätä juhlitaan Pasilan Urheilutalon kahviossa 10.11.2017. Paikalla herkullisen ruuan ja loistavan henkilökunnan lisäksi trubaduurimme Mikko Jokinen. Palkitsemme myös vuoden asiakkaan.