HELEN
myynti@cafeteria.fi

GVC aloittaa pop-up-lounasravintolan Helenin Salmisaaren voimalaitoksessa. Ravintola on avoinna 3.8-6.9.2020. Tarjoilemme ravintolassa aamiaista ja lounasta maanantaista torstaihin ja otamme mieluusti toiveita vastaan. Pääset nauttimaan tämän ravintolan antimista jos satut työskentelemään Helenillä tai Parviainen Arkkitehdeillä ja näin ollen liikut Salmisaaren voimalaitoksen alueella.

COVID-19

Koronan yhä jyllätessä keskitymme entistäkin tarkemmin hygieniaan. Muistutamme kaikkia asiakkaitamme käsienpesun tärkeydestä, turvaväleistä ja toisten ihmisten huomioimisesta. Mikäli olet sairaana, pyydämme ettet tule ravintolaamme.

Porkkalankatu 9-11
Porkkalankatu 9-11

AAMIAINEN KLO 8.15-9.15             LOUNAS KLO 10.30-12.00

Tässä pop-up- lounasravintolassa tarjoamme aamiaista ja lounasta MA-TO Aamiainen sisältää puuroa, leipää, vihanneksia, leikkeleitä, munakasta, kahvia ja tuoremehua. Hinta koko setille on 8€. Puuro ja kahvi maksaa 4€.

Lounaaseen kuuluu salaattibuffet, leipä, levite, lämmin ruoka noutopöydästä sekä kahvi ja jälkiruoka. Hinta on 10,70€.

Kaikki ruuat ovat laktoosittomia ja tarvittaessa saat myös gluteenittoman vaihtoehdon keittiöstä, kuten myös kasvisruuan. Allergiat huomioidaan aina kun sille on tarve. Kysy rohkeasti henkilökunnaltamme.

Mikäli ostat 10 kpl omia lipukkeitamme, saat aamiaista 70€/10kpl ja lounasta 97€/10kpl. Lounasliput käyvät kaikissa lounaspaikoissamme.

Maksutapana toimivat yleisimmät pankki- ja luottokortit, e-passi, eazybreak, nets, smartum, edenred. Jos maksat mobiililla, maksu kirjataan ravintola Oikeuden nimiin. Käteinen ainoastaan tasarahalla.


GVC KIITTÄÄ KAIKKIA HELENILLÄ LOUNASTANEITA! JATKOSSA PALVELEMME SALMISAARESSA RAVINTOLA OIKEUDESSA SEKÄ SILLASSA. TERVETULOA!